Luksus lejlighed Tyrkiet

Tyrkiet ligger i det sydlige Europa på grænsen til Asien, og har Grækenland på sin ene side. I Tyrkiet finder De en fantastisk smuk og meget varierende natur, såsom marker, floder, flotte palmestrande, sneklædte bjerge og så er der hele 300 dejlige solskinsdage om året.

Tyrkerne er meget høflige overfor hinanden, men også overfor turisterne. I Tyrkiet bliver alle mænd og kvinder kaldt ved deres fornavn, hvor mændenes navn bliver efterfulgt af "Bey", og kvindernes navn bliver efterfulgt af "Hanim". For at være rigtig høflig, kan man sige "Beyfendi" eller "Hanimefendi". Tyrkerne går meget op i at bibeholde de gamle traditioner, høfligheden og måden de hilser på er blot en del af den ældgamle kultur.

Tyrkiet gemmer på mange historiske ruiner og monumenter, Artemistemplet i Efesos og Halikarnassos Mausoleum i Bodrum er faktisk to af verdens syv vidundere.

Vores luksus ferieboliger er placeret de bedste steder i Tyrkiet, og de fleste af ferielejlighederne har kort afstand til stranden og flot udsigt over havet.

Søg luksus lejligheder i Tyrkiet her: