Luksus sommerhuse Marielyst

Marielyst har nogle af Danmarks bedste strande, det lille hyggelige område på Falster, tiltrækker hvert år et hav af mennesker og alligevel fornemmer man ikke at der er så mange. Det betyder at man sagtens kan få en afslappende ferie på stranden, mens børnene hygger sig med badning eller boldspil på de børnevenlige strande.

Flere af vores luksus sommerhuse ligger i første række og indeholder alt, som man kan ønske sig til sin ferie. Her findes sommerhuse med dampbad, spabad, jacuzzi, spillerum osv. Ligeledes har vi et bredt udvalg af sommerhuse med plads til over 20 personer. Disse er særlig eftertragtede til familiefester, konferencer eller blot familier, som ønsker lidt ekstra plads til at boltre sig på.

Søg blandt vores mange luksus sommerhuse på Falster allerede i dag og overrask familien med en uforglemmelig ferie til en fordelagtig pris.

Mange vælger også at leje et luksus sommerhus som en miniferie, hvor der kan opnås en rabat. Ligeledes er weekendophold også blevet mere og mere eftertragtet de seneste år, og derfor tilbyder vi også dette på en stor del af vores sommerhuse.