Derfor skal De leje et luksus sommerhus

Allerede i dag har De mulighed for at invitere familien, vennerne osv. med på en uforglemmelig ferie i et af vore mange luksus sommerhuse.

Vores luksus poolhuse og ferielejligheder ligger placeret i det meste af Europa, så om end man er til sydens sol eller Vesterhavets brusen, så har vi helt sikkert sommerhuset til jer.

Vores luksus sommerhuse er kendetegnet ved at have swimmingpool, spa og sauna. Dette kan man frit fra og tilvælge under søgningen. Dog er luksus ferieboliger i dag blevet meget mere luksuriøse end for blot 10 år siden. Tidligere var indbegrebet af luksus ferieboliger, at disse havde et spabad eller en swimmingpool.
I dag indeholder disse sommerhuse selvfølgelig også ofte spa, pool og sauna, men også fladskærms tv med parabol adgang. Ligeledes er der ofte også fri trådløs internet, Playstation, Nintendo Wii, Xbox, Pool, Billiard, bordfodbold osv. hvilket giver både børn og voksne mulighed for at hygge sig på en anden måde i disse aktivitetshuse.

Flere af vores større luksus sommerhuse har også eget dampbad, jacuzzi, motionsrum m.m. 

Næste
202996DK
Illebølle
08-08-2020
15-08-2020
Sommerhus Illebølle 202996DK
Langeland er ensbetydende med familiehygge, fiskerlejer og smukke afvekslende landskaber -...
6 personer
3 værelser
2700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
 
   DKK 3.320
506381DK
Hejls
08-08-2020
15-08-2020
Sommerhus Hejls 506381DK
På dejlig beplantet naturgrund er dette praktiske hus den perfekte ramme om en ...
8 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
 
   DKK 6.969
167997DK
Løkken
08-08-2020
15-08-2020
Sommerhus Løkken 167997DK
Lækker indrettet ferielejlighed bygget i gode kvalitetsmaterialer, beliggende i et nyt fe...
8 personer
4 værelser
700 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
 
   DKK 5.895
Næste

Alt dette kan ofte skræmme folk, for hvad koster det? Kommer der ekstra udgifter osv.? Vores sommerhuse og ferielejligheder udlejes altid til den billigst mulige pris, og derfor er det jeres garanti for ikke at gøre en dårlig forretning, når sommerhuset lejes hos luksus-sommerhuse.com

Mange benytter vores Last Minute sommerhuse, her kan der ofte være meget at spare. Ligeledes udlejes flere af vores sommerhuse også som miniferie eller weekendophold. Her kan familien få nogle afslappende dejlige dage, væk fra hverdagens stress og jag. Ekstra udgifterne er man selv mere eller mindre herre over.

Flere af vores sommerhuse har inkluderet f.eks. vand i prisen og her kommer kun strøm som ekstra udgift. Strømmen trækkes som oftest af depositummet, og derfor kommer der ingen ubehagelige ekstra regninger på dette. Vi anbefaler altid vores kunder at slukke for lyset, fladskærmen, spabadet osv., når disse ikke benyttes. På den måde kan man selv holde el-forbruget nede på et minimum.

Flere virksomheder lejer også vores luksus sommerhuse til konferencer, møder, firmaudflugter m.m. Dette er ofte en billig og hyggelig måde at afholde møder på.

Efterårsferien var tidligere den periode på året hvor børn og unge, fik fri fra skole for at hjælpe til derhjemme med høsten, men i dag er efterårsferien, eller uge 42, danskerens eneste rigtige ferie inden juleferien. Derfor er efterårsferien også en travl uge for os når det gælder sommerhusudlejning.

Har De spørgsmål til dette, så er De meget velkommen til at kontakte vores personale allerede i dag, som sidder klar til at besvare netop Deres spørgsmål.