Luksus lejlighed Costa Blanca

Costa Blanca betyder den hvide kyst på spansk, og De finder her nogle af de bedste og fineste sandstrande i hele Spanien. Langs den hvide kyst finder De et hav af smukke byer med hyggelige restauranter og god stemning. Har De behov for at shoppe, er der også rig mulighed for det.

Ved Costa Blanca er der et stort udvalg af golfbaner i høj standard, så er De interesseret i at spille golf, skulle De tage og besøge en af de skønne golfbaner i området.

Leder De efter et varmt og spændende sted at rejse hen på Deres næste ferie, så er Costa Blanca et oplagt valg. Her får De helt sikkert sol, varme og skønne oplevelser i en fantastisk by. De kan lade batterierne op på en af de mange hvide sandstrande langs kysten, hvor temperaturen i vandet er lige tilpas. Forlystelsesparken Terra Mitica ved Benidorm er helt bestemt et besøg værd, hvis De gerne vil have en dag fuld af livlige oplevelser sammen med børnene.

Costa Blanca egner sig rigtig godt til en charterferie med familien eller en romantisk ferie for to. Hvad enten De vælger, har vi med garanti en luksus feriebolig, som passer til Deres ferie.
Ønsker De en flot udsigt over vandet fra tagterrassen, kan De leje en af vore luksus lejligheder ved Costa Blanca i Spanien.